اساتیدمخاطبان

به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه،نهمین جلسه هم اندیشی اساتید هیئت علمی دانشگاه یزد با موضوع( اخلاق در نهج البلاغه) برگزار شد. سخنران این جلسه حجت الاسلام اخوان سیگاری بودند. این نشست در تاریخ چهارشنبه ۳۰ بهمن در سالن شهید صدوقی ره برگزار شد.سخنران جلسه پیرامون سخنان حکیمانه مولای متقیان حضرت علی(ع) در نهج البلاغه پرداخت و از اخلاق و زهد امام علی (ع) و دیگر فضائل آن حضرت در نهج البلاغه نکاتی رابیان نمودند با توجه به نزدیک شدن انتخابات، اساتید را به حضور حداکثری درپای صندوق های رای دعوت کردند. حاج آقای اخوان به فانی بودن دنیا و سعادت درجهان دیگر و دل نبستن به دنیا با توجه به روایات و احادیث از مولای متقیان پرداختند.در آخر اساتید نظرات خود را بیان نمودند.

پنج × دو =

همچنین ببینید