اساتیددانشجویانمخاطبانهم‌اندیشی اساتید

نشست معرفتی ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان یزد برگزار شد.

نشست معرفتی ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان یزد با موضوع( وظایف مومنان در عصر غیبت) برگزار شد. سخنران این جلسه حجت الاسلام ماندگاری از قم (کارشناس برنامه سمت خدا) بودند. این نشست در تاریخ چهارشنبه ۳۰ بهمن در سالن تالار فرهنگ، برگزار شد.سخنران جلسه با بیان اینکه 300 آیه قران پیرامون ظهور میباشد به بیان وظایف مومنان در عصر غیبت نکاتی از جمله امید داشتن به ظهور امام مهدی (ع) پرداخت . همچنین امید داشتن راکه باعث قوت قلب و از صفات منتظران واقعی هست دانست. در ادامه حجت الاسلام ماندگاری باتوجه به اینکه در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم اساتید و دانشجویان را به حضورحداکثری در پای صندوقهای رای دعوت کردند برای اینکه سرنوشت کشور را ما با رای دادن و انتخاب اصلح رقم خواهیم زد.حاج آقای ماندگاری خاطراتی را از سردارسلیمانی نقل کردند و از امید و اخلاص و وفاداری ایشان به انقلاب پرداختند.

3 × 2 =