اخباراساتیددانشجویانکارمندانمخاطبان

مسابقه حفظ قرآن کریم ویژه دانشگاهیان ( دانشجویان،اساتید و کارکنان و خانواده های اساتید و کارکنان)

دستور العمل طرح مسابقه حفظ قرآن دانشگاهیان یزد

به اطلاع کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه می رساند نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری معاونت فرهنگی اقدام به برگزاری مسابقه حفظ برخی از سوره های قرآن نموده است. دانشجویان ، اساتید ، کارمندان و خانواده هایشان می باست سوره های نبا- اعلی-شمس کودکان زیر 8سال: ایه الکرسی، کافرون ، ناس ، فلق ، اخلاص را حفظ کنند.

جهت ثبت نام لازم است به این صفحه مراجعه نمایید.

مهلت ثبت نام تا 25 اردیبهشت

ثبت نام در مسابقه

آزمون مسابقه در دو مرحله کتبی و شفاهی انجام می شود.

تاریخ برگزاری ازمون کتبی 30 اردیبهشت
محل برگزاری آزمون کتبی: سایت نهاد یزد

مرحله آزمون کتبی فقط برای افراد بالای 8 سال برگزار می شود. کودکان زیر 8 سال فقط در آزمون شفاهی شرکت خواهند نمود

افرادی که بالاترین امتیاز را در مرحله اول کسب کنند به آزمون شفاهی دعوت می شوند.

آزمون شفاهی نیمه اول خرداد برگزار می گردد
زمان دقیق آزمون شفاهی بصورتی پیامکی اعلام خواهد شد.
این آزمون در صورتی که شرایط عادی شود حضوری و در صورت عدم آن بصورت تلفنی برگزار خواهد شد.

به نفرات برگزیده هرگروه (برادران و خواهران بصورت جداگانه) هدایایی اهدا می شود.

شرکت کنندگان محترم می توانند جهت حفظ و تثبیت محفوظات خود از نرم افزار  اندرویدی جعبه لایتنر حفظ قرآن العادیات استفاده کنند.

راهنمای استفاه از نرم افزار والعادیات

روش استفاده از نرم افزار در قسمت زیر آمده است

دانلود نرم افزار از : از کافه بازار

از مایکت https://myket.ir/app/ir.aladiyat.app –

با تنظیم شماره موبایل های زیر به عنوان شماره مربی در این نرم افزار، نام آنها به لیست شرکت کنندگان در مسابقه دانشگاه اضافه خواهد شد و دریافت سوره ها از نرم افزار رایگان خواهد بود .

جهت شرکت در مسابقه ویژه دانشجویان می بایست شماره 09998889999

و جهت شرکت در مسابقه ویژه کارکنان و اساتید و خانواده آنان می بایست شماره 09997779999

و جهت شرکت در مسابقه ویژه کودکان زیر 8 سال می بایست شماره 09996669999 به عنوان مربی تنظیم شود.

مانند تصویر زیر :

در صورت نیاز به راهنمایی جهت نصب و استفاده از برنامه العادیات، از قسمت ارتباط با پشتیبانی، با پشتیبانی العادیات تماس بگیرید.

🔰 پشتیبانی تلفنی و آنلاین 👈 24 ساعته 🆔 @araddasht_ir

🚺 09903612065 خواهران

🚹 09134515532 برادران

☎️ 03537226954 دفتر شرکت –

شرکت کنندگان می توانند در سایت العادیات، به صورت آنلاین، رتبه و وضعیت محفوظات خود را نسبت به سایر شرکت کنندگان مشاهده نمایند.

– برای به روز رسانی وضعیت حفظ خود در سایت، لازم است علاوه بر تکمیل پروفایل خود، با ورود به بخش عملکرد، در اپلیکیشن نسبت به ارسال عملکرد خود را مشاهده بفرمایند.

18 − 8 =