اخباراساتیدطرح‌ها و برنامه‌هامخاطبانهم‌اندیشی اساتید

سومین نشت از سلسله جلسات هم اندیشی امر به معروف و نهی از منکر ویژه اساتید هیئت علمی دانشگاه یزد برگزار گردید. در روز یکشنبه 29 تیرماه جلسه هم اندیشی اساتید با عنوان «مبانی روانشناختی ارتباط موثر» با سخنرانی«دکتر غلامعلی افروز» از اساتید هیئت علمی دانشگاه تهران برگزار گردید.

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری سومین نشت از سلسله جلسات هم اندیشی امر به معروف و نهی از منکر ویژه اساتید هیئت علمی دانشگاه یزد برگزار گردید.
در این جلسه که بصورت مجازی و برخط و با شرکت بیش از 90 نفر از اساتید برگزار گردید، استاد برجسته روانشناسی و از چهره های ماندگار در عرصه روانشناسی در این جلسه ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت آشنایی با روش های ارتباط موثر، عدم آشنایی با این مقوله را ریشه تمام اختلافات درون خانواده و جامعه دانسته، و زمینه بروز پرخاشگری توصیف کردند، چرا که پرخاشگری به معنای از دست دادن قدرت نفوذ است.
دکتر افروز در ادامه «محبوبیت» را از مهمترین علل و مبانی تاثیرگذاری بر مخاطب دانستد که در مرتبه ای بالاتر از مشهوریت و مقبولیت است. ایشان همچنین شناخت مخاطب پیش از انتخاب روش ارتباط، تکریم مخاطب، و بهره گیری از روش های مثبت و ایجابی به جای تکذیب، تنبیه و منفی اندیشی را از لوازم ضروری یک ارتباط موثر دانستند.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین حرزاده مسئول نهاد، ضمن تشکر از تلاش دکتر دامکی دبیر هم اندیشی به اهمیت یادگیری مبانی وراه کارهای شیوه های ارتباط موثر در ارتباط با دانشجو یان اشاره نمود.

11 − 9 =