اخبارکارمندانمخاطبان

دیدار مسئول نهاد رهبری در دانشگاه با کارکنان معاونت پژوهشی و فناوری

دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد با کارکنان معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه ، صبح روز یک شنبه 10 شهریور ماه در تالار اندیشه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی حرزاده در ابتدای این دیدار، با اشاره به مناسبت آغاز ماه محرم به سیره اخلاقی امام حسین (ع) اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از القاب این امام معصوم ، اباعبدالله است که به معنای این است که ایشان برای بندگان خدا پدری می کردند و وجود ایشان برای رسیدن به حوایج معنوی راه گشاست.

وی ادامه داد: در راه رسیدن به مقام بنده حقیقی خدا بودن موانع و مشکلاتی وجود دارد که امام حسین (ع) از راه های رسیدن به این مقام و پشت سرگذاشتن موانع است.

. حجت الاسلام حر زاده با تاکید بر حجت بودن امام حسین(ع) در زمین تصریح کرد: بر طبق آیات قرآن و روایات ، زمین هرگز از وجود حجت خالی نیست و اگر انسان کامل و حجت بر روی زمین وجود نداشته باشد که دلیل اتصال زمین وآسمان باشد، زمین واهل آن از بین می روند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود برپاداشتن و ترویج نماز، ترویج زکات و امر به نیکی ها و نهی از منکرها را از خصوصیات دیگر امام حسین (ع) دانست و قیام عاشورا را مصداق عینی این امور برشمرد.

وی در ادامه به معرفی و تشریح وظایف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پرداخت و افزود: وظیفه اصلی این نهاد انجام امور دینی ومعنوی در دانشگاه است که در قالب فعالیت های مبلغان در خوابگاه ها ، ائمه جماعت برای نماز دانشگاه، امور ستاد دانشجویی ازدواج ، کاروان های عتبات عالیات و عمره ، برگزاری طرح های ضیافت اندیشه و کارگاه ها و مسابقات فرهنگی اجرا می شود.

حجت الاسلام والمسلمین حر زاده پیشنهاد ترجمه یکی از آثار دفاع مقدس و گردشگری دینی و انقلابی را از مباحث پژوهشی مرتبط با معاونت پژوهشی دانشگاه عنوان کرد و خواستار همکاری این معاونت در اجرای برنامه های پژوهشی در مسائل دینی و فرهنگی شد.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یزد نیز در این دیدار به معرفی بخش های مختلف این حوزه پرداخت.
در پایان این دیدار در خصوص راهکارهای تقویت ارتباط نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و حوزه معاونت پژوهش و فناوری بحث و تبادل نظر شد.

منبع
دانشگاه یزد