حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

دروس ترم بهمن افسران مجازی

معرفت جوی گرامی

با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری دوره افسران جنگ نرم به صورت حضوری، تمامی دروس ترم بهمن به صورت مجازی ارائه می گردد.

ضروری است تمامی معرفت جویان جهت دریافت مدرک نهایی و معادل سازی، عکس موارد زیر را درپیام رسان ایتا به شماره مدیر مرکز حجت الاسلام امامی(09193535878) تا تاریخ 23 خرداد 1399 ارسال نمایند.

• درس نظام اندیشه حق 2: خلاصه نویسی 14 جلسه صوتی استاد عابدینی در چهارده صفحه – ***دانلود***
  • درس نظام اندیشه باطل2: ارائه گواهی درس جریان های فرهنگی و ضد فرهنگ های استاد خسرو پناه در سایت آموزش مجازی نهاد
  • درس رسالت الهی 2: ارائه گواهی درس سواد رسانه ای دکتر سید بشیر حسینی در سایت آموزش مجازی نهاد
  • درس اخلاق 2: ارائه گواهی دو درس رذائل اخلاقی و اخلاق اسلامی و هوای نفس آیت الله محمد شجاعی در سایت آموزش مجازی نهاد.

سایت آموزش مجازی نهاد

نکات لازم

• صوت های استاد عابدینی در همین صفحه بارگزاری شده است.
  • برای ثبت نمره امتحانی درس رسالت الهی 1 مطابق اعلام قبلی ارائه یادداشت تحلیلی پیرامون سند دانشگاه اسلامی و ارائه یادداشت پیرامون تبیین نقشه راه انقلاب توسط معرفت جو برای دو نفر از دانشجویان الزامی است.

*عزیزانی که موفق به ارائه نشده اند لطفا در اسرع وقت اقدام بفرمایند .

• برای ثبت نمره امتحانی اخلاق 1 که متاسفانه جلسات آن در ترم یک به صورت منظم بر گزار نگردید خلاصه نویسی از کتاب شهید ابراهیم هادی را ارائه بفرمایید.(خلاصه 10 داستان برگزیده به صورت دستنویس ارائه گردد)
  • عزیزانی که با دلیل موجه موفق به حضور در جلسه امتحانی درس نظام اندیشه حق و باطل نشده اند با مدیر مرکز تماس بگیرند.

امتیاز کاربران: 4.15 ( 1 رای)

اِنَّ الْحَیاةَ عَقیدَةٌ وَ جِهاد

ده − پنج =