اخبارچندرسانه ایعکسهیئت کارکنان امام هادی(ع)هیئت‌ها

حضور خادمان و پرچم متبرک آستان قدس رضوی در دانشگاه یزد

به همت هیات امام هادی (ع) کارکنان دانشگاه یزد مراسمی با حضور خادمان حرم امام رضا (ع) در مسجد دانشگاه یزد برگزار شد.

در این مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد گفت: خداوند ما را بر سر سفره فرزندان موسی بن جعفر (ع) نشانده است و ما مدیون این خانواه هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی حرزاده افزود: این پرچم، پرچم متبرکی است که بالای ضریح امام هشتم قرار داشته است. امروز در این جا جمع شده ایم تا با اهل بیت و به ویژه امام رضا (ع) تجدید عهد و پیمان کرده و در خدمت خادمان این امام، کسب فیض و نور کنیم.

در ادامه این مراسم یکی از خادمان حرم قدس رضوی با ذکر خاطراتی در باره کرامات امام هشتم و شناخت خداوند به ایراد سخنرانی پرداخت. همچنین یکی دیگر از خادمان امام هشتم (ع) با قرائت ابیاتی در وصف و مدح حضرت امام رضا (ع) به مداحی پرداخت.

قرائت زیارت عاشورا، تبرک جستن دانشگاهیان از پرچم حرم رضوی و توزیع نمک متبرک از دیگر برنامه های این مراسم بود.

اِنَّ الْحَیاةَ عَقیدَةٌ وَ جِهاد / در قبایل عرب همواره جنگ بود، اما مکه «زمین حرام» بود و چهار ماه رجب، ذی القعده، ذی الحجه و محرم،«زمان حرام» ! / یعنی که در آن جنگ حرام است. دو قبیله که با هم می‌جنگیدند، تا وارد ماه حرام می‌شدند،جنگ را موقتا تعطیل می کردند، اما برای آنکه اعلام کنند که :« در حال جنگند و این آرامش از سازش نیست، ماه حرام رسیده است و چون بگذرد، جنگ ادامه خواهد یافت»، سنت بود که بر قبه‌ی خیمه‌ی فرمانده‌ی قبیله، پرچم سرخی برمی‌افراشتند، تا دوستان، دشمنان و مردم، همه، بدانند که : «جنگ پایان نیافته است»! / آن‌ها که به کربلا می‌روند، می‌بینند که جنگ با پیروزی یزید پایان گرفته و بر صحنه‌ی جنگ، آرامش مرگ سایه افکنده است. / اما می‌بینند که بر قبه‌ی آرامگاه حسین، پرچم سرخی در اهتزاز است. حال بگذار این «سال‌های حرام» بگذرد

سه × 5 =