اخباراساتیدطرح‌ها و برنامه‌هامخاطبانهم‌اندیشی اساتید

جلسه هم اندیشی گروه معارف دانشگاه یزد

جلسه هم اندیشی گروه معارف دانشگاه یزد با عنوان «راهکارهای افزایش تاثیر تربیتی دروس معارف» امروز چهارشنبه 18 تیرماه 99 با حضور اساتید هیئت علمی گروه، حجت الاسلام حر زاده مسئول نهاد نمایندگی رهبری در استان، و جناب آقای دکتر صادقی معاونت آموزش دانشگاه یزد برگزار گردید.

در این جلسه حجت الاسلام حر زاده ضمن بیان اولویت تربیت بر آموزش، بر لزوم تقویت ارتباط اخلاقی میان استاد و شاگردان در رفتار و گفتار تاکید کرد. وی همچنین اصالت یافتن امتحان و نمره را از آسیب های تاثیرگذاری دروس معارف دانست.

همچنین هر کدام از حضار ضمن بیان اهمیت معارف الهی و بازشناختن جایگاه دروس معارف در میان سایر دروس، به بیان راهکارهای افزایش تاثیر تربیتی اساتید پرداخته، و دغدغه های آموزشی و موانع تاثیرگذاری دروس معارف را با معاونت محترم آموزش دانشگاه در میان گذاشتند.

در این جلسه که با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن مرحوم دهقانی برگزار شد  شرکت کنندگان بر ضرورت ادامه تشکیل چنین جلساتی تاکید کردند.

1 دیدگاه

هشت − 4 =