جلسه هم اندیشی اساتید  با موضوع “قدرت نفوذ و تاثیرگذاری بر دیگران”

جلسه هم اندیشی اساتید  با موضوع "قدرت نفوذ و تاثیرگذاری بر دیگران" با حضور استاد آبایی

جلسه هم اندیشی اساتید  با موضوع “قدرت نفوذ و تاثیرگذاری بر دیگران” با حضور استاد آبایی به صورت حضوری و مجازی در سالن دانشکده معدن و سامانه سامیاد برگزار شد. در این جلسه استاد آبایی علی رغم گسترش ابزار ارتباطات، ضعف ارتباط را یکی از معضلات جامعه بشری امروز دانستند. ایشان با برشمردن شاخصه های تاثیرگذاری بر دیگران، خودسازی و شروع از خود، خوشرویی و زبان نرم، و همچنین روش تربیتی غیر مستقیم را از مهمترین شاخه های نفوذ، و تاثیرگذاری بر مخاطب برشمردند. و در ادامه ضمن بیان آیات، روایات تاکید کردند انسانی که به رفتارهای خودش توجه داشته باشد و برای دیگران مبارک بوده و مایه ی خیر مادی و معنوی باشد در هر فضایی قرار بگیرد دیگران را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

حدود چهل نفر از اساتید دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری و مجازی در این جلسه مشارکت داشتند.

2 × چهار =