اخباراساتیدچندرسانه ایعکسمخاطبان

تقدیر از اساتید برجسته دانشگاه یزد

به همت دفتر نهاد و با همکاری نمایندگی آستان قدس رضوی از اساتید برجسته دانشگاه یزد تقدیر و تجلیل به عمل آمد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد، در این مراسم آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد با ابراز خرسندی از ارتقای رتبه علمی دانشگاه یزد و قرارگیری در بین ده دانشگاه برتر کشور و موفقیت‌های علمی پژوهشی اساتید آن از رئیس و دیگر مسئولین این دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
وی در این خصوص افزود: امیدواریم دانشگاه یزد با وجود چنین استادان برجسته‌ای در مسیر پیش رو همواره موفق بوده و در حفظ و ارتقای علمی در کنار واقعیت‌ها و ارزش‌های والای انسانی تلاش کند.
امام جمعه یزد با استناد به روایاتی از ائمه معصوم به تفسیر آیاتی از قرآن کریم در باب علم و دانش پرداخت و گفت: در آیات زیادی به تفکر و تعقل اشاره شده و علم به دو دسته علم مقصود که علم شنیدن و علم مطبوع که باعث تولید علم و شکوفاشدن انسان می‌شود، تقسیم شده است.
وی با تشریح سه اصل تدین، تفکر و تعقل در قرآن کریم، اظهار داشت: این سه اصل در زندگی بشر بر اساس آنچه خداوند تعیین کرده برای رشد نیاز بوده که همواره دشمنان سعی کرده‌اند آن را از ما بگیرند.
وی خواستار فرهنگ‌سازی و تحول اساسی در نحوه آموزش کودکان با تدوین سیستم آموزشی جدیدی براساس این سه اصل شد تا در آینده بتوان نسلی عاقل، دانشمند، نوآور و مؤمن تربیت کرد.
وی دوران دانش آموزی را بهترین زمان برای رشد فکری، عقلی و جسمی توصیف کرد و سه اصل تدین، تفکر و تعقل را در آموزش ضروری دانست و گفت: هرکدام از شما استادان باید در دانشگاه‌ هزاران نفر انسان موفق همچون خود آموزش داده و پرده‌های تاریک را از جلوی چشم افراد برای پیشرفت علم و صنعت کشور بردارید تا در نهایت به کشورهای بیگانه و دشمنان محتاج نباشیم.
دکتر قاسم برید لقمانی رئیس دانشگاه یزد نیز در این مراسم با اشاره به گذشت 32 سال از تاسیس این دانشگاه و هدف‌گذاری آن برای قرارگیری در ردیف 10دانشگاه برتر کشور به تشریح سیاست‌های این دانشگاه پرداخت و گفت: افتخارات زیادی که در مقوله‌های پژوهشی کسب شده نتیجه زحمات و تلاش‌های مجموعه دانشگاه یزد است که منجر به دستاوردی تاریخی در سال جاری شد و این دانشگاه توانست برای اولین بار در ردیف 8 دانشگاه جامع برتر کشور قرار بگیرد که باید برای حفظ و ارتقای این جایگاه تلاش مضاعف کرد.
دکتر بریدلقمانی با استناد به بیانات مقام معظم رهبری اظهار داشت: در حال حاضر چاره‌ای جز اعتماد به علم و دانش دانشگاه‌ها برای نجات کشور وجود ندارد. وی با تاکید بر اینکه امروز الگوی پیشرفت علمی کشور در مسائل نظامی و هسته‌ای الگوی خوبی است، افزود: این الگو نشان می‌دهد با اعتماد و اتکا به نیروهای داخلی می‌توانیم قدم‌های خوبی در توسعه و برون‌رفت از مشکلات کشور برداریم.
رئیس دانشگاه یزد افزود: با سرمایه‌گذاری و اقدامات خوبی که صورت گرفته مشکلات زیادی از صنعت کشور به دست دانشگاهیان حل شده و خواهیم دید این حرکتی که آرام و بدون هیاهو شروع شده است در چند سال آینده، انفجاری از موفقیت و شگفتی را رقم خواهد زد.
وی در پایان به رسالت‌های اجتماعی دانشگاه یزد اشاره کرد و جهت‌گیری نهاد رهبری در راس دانشگاه‌ها را مکمل حرکت اجرایی معرفی کرد و افزود: اقدامات بسیارخوبی از سوی نهاد رهبری در دفاع از علم و دانش، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و اهداف دانشگاه شاهد هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی حرزاده مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این دیدار ارزش انسان را وابسته به علم دانست و دانشمندان را مجاهدان عرصه علم توصیف کرد.
در ادامه، دکتر محمدحسین رحیمی‌نسب مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان به معرفی این دفتر پرداخت و گفت: این دفتر دارای 19مجموعه خادم‌یاران بوده که کانون خادم یاران علمی استان یکی از آنهاست.
به گفته وی، تاکنون 152نفر از استادان دانشگاه و افراد دارای تحصیلات تکمیلی و بالاتر با عضویت در این کانون خادم‌الرضا شده و از دیگر وظایف این کانون شناسایی و تجلیل از افرادی است که کار علمی و پژوهشی انجام داده‌اند.
در این مراسم پس از اجرای گروه تواشیح خادمین حضرت رضا (ع) از دکتر علی مصطفایی پور، دکتر بیژن دواز، دکتر محمد مظلوم به عنوان 1درصد دانشمندان برتر جهان ، دکتر سیدعلیرضا افشانی به عنوان پژوهشگر برترکشوری و دکتر محمد ترکاشوند به عنوان پژوهشگر برگزیده استانی تجلیل شد.

منبع: دانشگاه یزد

امتیاز کاربران: اولین نفری باشید که امتیاز می دهد!

اِنَّ الْحَیاةَ عَقیدَةٌ وَ جِهاد / در قبایل عرب همواره جنگ بود، اما مکه «زمین حرام» بود و چهار ماه رجب، ذی القعده، ذی الحجه و محرم،«زمان حرام» ! / یعنی که در آن جنگ حرام است. دو قبیله که با هم می‌جنگیدند، تا وارد ماه حرام می‌شدند،جنگ را موقتا تعطیل می کردند، اما برای آنکه اعلام کنند که :« در حال جنگند و این آرامش از سازش نیست، ماه حرام رسیده است و چون بگذرد، جنگ ادامه خواهد یافت»، سنت بود که بر قبه‌ی خیمه‌ی فرمانده‌ی قبیله، پرچم سرخی برمی‌افراشتند، تا دوستان، دشمنان و مردم، همه، بدانند که : «جنگ پایان نیافته است»! / آن‌ها که به کربلا می‌روند، می‌بینند که جنگ با پیروزی یزید پایان گرفته و بر صحنه‌ی جنگ، آرامش مرگ سایه افکنده است. / اما می‌بینند که بر قبه‌ی آرامگاه حسین، پرچم سرخی در اهتزاز است. حال بگذار این «سال‌های حرام» بگذرد

چهار × 3 =