اخبارچندرسانه ایدانشجویانعتباتعکسکارمندانمخاطباننهاد استان

برگزاری همایش عتبات عالیات دانشجویی در دانشگاه یزد

همایش قبل از سفر عتبات عالیات دانشگاهیان به مناسبت بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان، عصر چهارشنبه 26 تیرماه در تالار دکتر جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار شد.

این همایش با حضور معاون سازمان حج و زیارت استان یزد، مسئولان نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاون صدا و سیمای مرکز یزد، رئیس نظام وظیفه استان، روحانیون و مدیران کاروان ها و 300 نفر از دانشگاهیان عازم به عتبات به منظور معنویت افزایی و آشنایی با فضا، آمادگی معنوی، پالایش روحی و افزایش شناخت و معرفت برگزار شد.

بالارفتن سطح آگاهی‌ها و معرفت نسبت به سفر عتبات، آمادگی‌های معنوی قبل از سفر، بررسی مشکلات از جمله مشکلات نظام وظیفه برای خروج از کشور و … از مباحثی بود که در این نشست مطرح شد.

دانشگاهیان استان در قالب 20 کاروان به دو صورت زمینی و هوایی از تاریخ 29 تیر تا 10 مهرماه به کربلای معلی، نجف اشرف، کاظمین، سامرا و … اعزام می‌شوند.

اِنَّ الْحَیاةَ عَقیدَةٌ وَ جِهاد

18 + سیزده =