اخبارچندرسانه ایدانشجویانعتباتعکسکارمندانمخاطباننهاد استان

برگزاری همایش عتبات عالیات دانشجویی در دانشگاه یزد

همایش قبل از سفر عتبات عالیات دانشگاهیان به مناسبت بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان، عصر چهارشنبه 26 تیرماه در تالار دکتر جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار شد.

این همایش با حضور معاون سازمان حج و زیارت استان یزد، مسئولان نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاون صدا و سیمای مرکز یزد، رئیس نظام وظیفه استان، روحانیون و مدیران کاروان ها و 300 نفر از دانشگاهیان عازم به عتبات به منظور معنویت افزایی و آشنایی با فضا، آمادگی معنوی، پالایش روحی و افزایش شناخت و معرفت برگزار شد.

بالارفتن سطح آگاهی‌ها و معرفت نسبت به سفر عتبات، آمادگی‌های معنوی قبل از سفر، بررسی مشکلات از جمله مشکلات نظام وظیفه برای خروج از کشور و … از مباحثی بود که در این نشست مطرح شد.

دانشگاهیان استان در قالب 20 کاروان به دو صورت زمینی و هوایی از تاریخ 29 تیر تا 10 مهرماه به کربلای معلی، نجف اشرف، کاظمین، سامرا و … اعزام می‌شوند.

اِنَّ الْحَیاةَ عَقیدَةٌ وَ جِهاد / در قبایل عرب همواره جنگ بود، اما مکه «زمین حرام» بود و چهار ماه رجب، ذی القعده، ذی الحجه و محرم،«زمان حرام» ! / یعنی که در آن جنگ حرام است. دو قبیله که با هم می‌جنگیدند، تا وارد ماه حرام می‌شدند،جنگ را موقتا تعطیل می کردند، اما برای آنکه اعلام کنند که :« در حال جنگند و این آرامش از سازش نیست، ماه حرام رسیده است و چون بگذرد، جنگ ادامه خواهد یافت»، سنت بود که بر قبه‌ی خیمه‌ی فرمانده‌ی قبیله، پرچم سرخی برمی‌افراشتند، تا دوستان، دشمنان و مردم، همه، بدانند که : «جنگ پایان نیافته است»! / آن‌ها که به کربلا می‌روند، می‌بینند که جنگ با پیروزی یزید پایان گرفته و بر صحنه‌ی جنگ، آرامش مرگ سایه افکنده است. / اما می‌بینند که بر قبه‌ی آرامگاه حسین، پرچم سرخی در اهتزاز است. حال بگذار این «سال‌های حرام» بگذرد

7 − 2 =