اساتیدطرح‌ها و برنامه‌هاهم‌اندیشی اساتید

برگزاری سومین جلسه هم اندیشی اساتید هیئت علمی دانشگاه یزد با موضوع( بیانیه گام دوم انقلاب)

به همت نهاد مقام معظم رهبری ،سومین جلسه هم اندیشی اساتید هیئت علمی دانشگاه یزد با موضوع( بیانیه گام دوم انقلاب) برگزار شد. سخنران این جلسه آقای دکتر غفوری از اساتید هیئت علمی دانشگاه در تاریخ چهارشنبه ۱ آبان ماه در سالن مرحوم دهقانی برگزار شد.در این جلسه ابتدا با خیر مقدم توسط حجت الاسلام شافع معاون محترم نهاد شروع شد.سخنران جلسه پیرامون گام اول انقلاب و پیشرفت ها و تحولات چشم گیر چهل سال اول انقلاب پرداختند. آقای دکتر غفوری در این جلسه به اصول بیانیه گام دوم و راهکارهای عملیاتی کردن آن پرداخت . وی استقلال ، آزادی ،جمهوری و اسلامی بودن انقلاب را بدین معناکه انقلاب ما تا قبل از پیروزی استقلالی از خود نداشتند و آزادی و مشروعیت انقلاب و اسلامی بودن از ویژگی هایی است که به برکات پیروزی انقلاب بوجود امده است،دانست.
در آخر جلسه اساتید شرکت کننده به اعلام نظرات خود پرداختند. و خواستارادامه چنین جلساتی برای عملیاتی کردن آن بیانیه شدند.

هفت − چهار =